Eveniment

A explodat rulota. Copil decedat!

Dramă cumplită pentru o familie de români. Băiatul lor, în vârstă de 10 ani, rezident în Rimini, Italia, a murit după ce în rulota cu care se aflau în vacanță, în Sardinia, a avut loc o explozie, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaz.

Explozia a provocat un incendiu, scrie gazetaromaneasca.com. Din datele preliminare, băiatul, Samuel Imbuzan, cel mai probabil dormea, în timp ce părinții săi găteau. Tatăl, de naționalitate română, a suferit arsuri pe 40% din corp. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță aeriană la spitalul din Sassari. Băiețelul nu a putut fi salvat.

Martorii au povestit că s-au auzit două explozii puternice, una după alta. La sosirea echipelor de salvare, a fost găsită o femeie, italiancă, în stare de șoc. Cel mai probabil este vorba despre mama copilului decedat, mai scrie sursa citată.

Copilul era în vacanță în nordul Sardiniei alături de un grup de prieteni de naționalitate mixtă.

Zona în care rulota fusese parcată în dimineața nu era destinată staționării unor astfel de vehicule și nu era echipată cu spații adecvate pentru camping.

Potrivit reconstituirii incidentului, carabinierii susțin că tatăl a încercat cu disperare să ajungă în camera în care se afla copilul, pentru a-l salva, însă flăcările violente l-au împiedicat.

 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: