Eveniment

A ieșit în stradă cu un cuțit înfipt în spate

Un bărbat a fost înjunghiat de propriul chiriaș și a reușit să scape de atacator și să ajungă în fața blocului unde a cerut ajutor trecătorilor.

Scenele de groază s-au petrecut la Brăila, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat. Victima a fugit de agresor în fața blocului, cu un cuțit înfipt în spate.

Victima este un bărbat de 70 de ani, iar cel care l-a atacat se pare că este chiar chiriașul acestuia. Din cercetările polițiștilor, se pare că cei doi s-ar fi întâlnit joi seara în apartamentul în care agresorul, un bărbat de 65 de ani, locuia cu chirie.

După o seară stropită cu alcool, brăilenii s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat, iar la un moment dat, chiriașul a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe proprietarul apartamentului, notează Obiectivbr.ro.

Bătrânul de 70 de ani s-a zbătut să scape de furia atacatorului. El a reușit să fugă pe scări, cu un cuțit înfipt în spate, și să ajungă în fața blocului, acolo unde a cerut ajutorul trecătorilor.

În zona respectivă, pe strada Octav Doicescu din cartierul Progresul, au fost chemați atât polițiștii, cât și un echipaj medical. Victima a primit îngrjiri la fața locului, iar apoi a fost dusă la spital.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: