Social-media

A murit celebrul solist al hitului 'Take It to the Limit'

Randy Meisner, membru fondator al trupei Eagles şi solist al hitului din 1975 ''Take It to the Limit'', a murit miercuri la vârsta de 77 de ani în urma unor complicaţii cauzate de o afecţiune pulmonară, a anunţat joi grupul american pe pagina sa de internet.

Randy Meisner li s-a alăturat lui Glenn Frey, Don Henley şi Bernie Leadon în componenţa originală a trupei Eagles în 1971 şi a cântat pe albume clasice ale formaţiei americane, cum ar fi ''Eagles'', ''Desperado'', ''On the Border'', ''One of These Nights'' şi ''Hotel California''.

Deşi a părăsit trupa în perioada de culme a popularităţii acesteia, în 1977, la scurt timp după ce albumul şi single-ul ''Hotel California'' au devenit succese majore, a fost şi el inclus, alături de formaţie, în Rock and Roll Hall of Fame, în 1998.

Conflictele interne l-au determinat pe chitaristul Bernie Leadon să părăsească trupa în 1975, când a fost înlocuit de Joe Walsh, iar Randy Meisner a plecat doi ani mai târziu, fiind înlocuit de Timothy B. Schmit. ''Toată treaba a început să se strice când am început să mergem cu limuzine separate'', a declarat Randy Meisner pentru revista Rolling Stone.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: