Comunitate

A murit Ovidiu, tânărul profesor de sport găsit căzut lângă bloc

Ovidiu (40 de ani) a ajuns în stop cardio-respirator la UPU Buzău după ce ar fi căzut în timp ce alerga pe o alee din cartierul Micro XIV. A fost nevoie ca medicii să îl resusciteze de două ori, înainte de a-l duce la ATI, unde starea lui s-a deteriorat de la o oră la alta.

Două ipoteze au fost luate în calcul: fie că Ovidiu Nicolae a fost lovit de cineva, fie că a alergat după cineva, s-a împidicat și a căzut.


Se pare că Ovidiu ar fi ieșit în fugă din apartament, după câțiva tineri care voiau să fure rufele de pe sârmă. Minutele s-au scurs, dar acesta nu s-a mai întors în locuință. În cele din urmă, a fost găsit căzut pe alee, inconștient, cu o leziune în zona bărbiei.

 
Incidentul s-a produs în zona blocului 5B, lângă Optimed, la o oră la care mulți tineri se aflau afară. De aici, probabil, și multitudinea de zvonuri apărute în jurul acestui caz. Unii pun totul pe seama unor posibile probleme cardiace ale bărbatului, în timp ce alții cred că a fost un accident nefericit, iar Ovidiu s-a împiedicat în timp ce alerga.

Poliția este însă cea chemată să stabilească împrejurările în care a avut loc tragedia.

Ovidiu avea 40 de ani, era căsătorit și avea o fetiță de sapte ani și un băiețel de un an. Era profesor de educație fizică la Școala Gimnazială Vernești, fiind un cadru didactic iubit și apreciat în comunitate.

Astăzi, după aproape trei zile de luptă pentru viață în secția ATI, inima lui Ovidiu s-a oprit. Starea lui era extrem de gravă, au precizat medicii, motiv pentru care nici nu a fost posibil transferul la o unitate spitalicească din București.

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: