Stil de viață

Anamaria Prodan debutează într-un film 

Impresară de fotbalişti, Anamaria Prodan debutează ca actriţă într-un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a semnat mai multe telenovele cunoscute, precum ”Numai iubirea” şi ”Inimă de ţigan” (ACASĂ), dar şi seriale, precum ”Pariu cu viaţa” (Pro TV).

Anamaria joacă în producţia ”Complotul bonelor” şi va avea rolul principal, alături de actorul Cristi Iacob (care este şi jurat în emisiunea-concurs ”Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, dar a jucat şi în alte producţii tv, precum serialul ”Sacrificiul” de la acelaşi post).

”Complotul bonelor” este o comedie care se filmează atât în România, cât şi în străinătate şi va fi lansat pe platorma de streaming Netflix.

„Actriţă…. Ce frumos. Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Şi am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncaşu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist şi mă bucur pentru că reuşesc să atrag lângă mine oameni minunaţi. Profesionişti desăvârşiţi. Le mulţumesc şi vă promit distracţie pe cinste, alături de noi în Complotul bonelor”, a spus Anamaria pentru playsport.ro.

Anamaria a publicat şi un videoclip cu imagini de making of de la filmările pentru Complotul bonelor, pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan a mai avut şi alte experienţe în televiziune. A fost prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, difuzată la Pro TV, iar, ulterior, a fost personajul principal al reality-show-ului ”Prodanca şi Reghe – Preţul succesului”, la Antena Stars.

 

Vizualizări: 50

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: