Social-media

Andrew Tate, pe scenă la Beach, Please!

Selly, co-organizatorul festivalului Beach, Please! din Costinești, a răspuns, pe Instagram, la reacțiile negative din online după momentul în care britanicul Andrew Tate a urcat pe scenă la festival, duminică seară. El susține că nici el, nici echipa organizatoare nu au știut că va fi invitat pe scenă „pentru că nu este treaba noastră”.

„Știți cum e, e ultima seară a festivalului și apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ce facem noi aici. Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat, pe scenă cu French Montana. Unu la mână, noi nu știam că va fi acolo pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem pentru că nu este treaba noastră. Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber”, a spus, într-un story pe Instagram, Andrei Șelaru.

„Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta”, a mai spus el.

Co-organizatorul evenimentului de muzică urbană a mai menționat că știe că unele mesaje care au fost transmise de către unii invitați sunt greșite, fără să facă însă referință la un moment anume.

„Dacă mă întrebați pe mine ce poziție am eu, Selly, persoană fizică, eu sunt conștient că unele mesaje care sunt transmise pe scena festivalului sunt greșite, după părerea mea.

De asta eu și fac anumite lucruri, cum a fost campania antidrog, pentru a încerca să balansez un pic situația, pentru a încerca să spun că ce se întâmplă pe scenă este un act artistic asupra căruia eu nu am niciun control. Eu pot să fac o campanie prin care să vă descurajez pe voi să consumați chestii în care nu știți ce e în ele”, a mai adăugat tânărul.

În timpul concertului de la „Beach, Please!”, French Montana, un rapper american, l-a chemat pe scenă pe influencerul Andrew Tate. În aplauzele celor prezenți la concert, Tate a intrat pe scenă și a salutat mulțimea „România te iubește, frate”, a spus French Montana. Apoi în boxe a sunat o manea de Florin Salam.

 

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: