Stil de viață

Are 100 de copii în 12 țări

CEO-ul Telegram, Pavel Durov, a dezvăluit recent că are peste 100 de copii biologici, lăsând milioane de urmăritori cu gura căscată. „Tocmai mi s-a spus că am peste 100 de copii biologici. Cum este posibil acest lucru pentru un tip care nu a fost niciodată căsătorit și preferă să trăiască singur?”.

Antreprenorul IT de origine rusă în vârstă de 39 de ani a explicat că a început să doneze spermă în urmă cu 15 ani pentru a ajuta un prieten care se lupta cu probleme de fertilitate.

Într-o postare pe Telegram, Durov a scris: „În urmă cu cincisprezece ani, un prieten de-al meu m-a abordat cu o cerere ciudată. Mi-a spus că el și soția lui nu puteau avea copii din cauza unei probleme de fertilitate și mi-a cerut să donez spermă la o clinică pentru ca ei să aibă un copil. Am râs în hohote înainte să realizez că vorbea foarte serios. Șeful clinicii mi-a spus că „materialul donator de înaltă calitate” era insuficient și că era datoria mea civică să donez mai mult spermă pentru a ajuta anonim mai multe cupluri. Acest lucru părea suficient de nebunesc pentru a mă face să mă înscriu pentru donarea de spermă”. El a spus că astăzi, în 2024, activitatea sa anterioară de donare a ajutat peste 100 de cupluri din 12 țări să aibă copii.

El a scris că, deși a încetat să mai fie donator în urmă cu mai mulți ani, cel puțin o clinică de fertilizare in vitro încă mai are sperma sa congelată disponibilă pentru a fi utilizată anonim de familiile care doresc să aibă copii.

 

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: