Eveniment

Bătut de interlop, sub ochii polițistului

Un polițist ar fi asistat nepăsător în timp ce un interlop a bătut o altă persoană într-un local din Sibiu. Mai mult, interlopul și polițistul ar fi prieteni, aflându-se împreună la o masă în momentul incidentului. Aceste acuzații sunt lansate de un fost polițist din Sibiu, Marian Răduinea, care susține că incidentul ar fi fost ascuns și de conducerea Ministerului de Interne.


„Un alt incident "ascuns" de Poliția Sibiu, chiar si de conducerea MAI, care a luat la cunostință despre el inca de la momentul producerii lui!


 

Aparent un incident banal, în care un tânăr este bătut într-un bar din Sibiu. În realitate, mult mai grav! Priviți reacția barbatului care stă la masă! E foarte linistit si calm, asistă nepăsător la scena violentă, deși ar fi trebuit să intervină! Nu pentru că așa e omenește, ci pentru că e POLIȚIST!

Dar nu are cum să intervină pentru că era împreună cu cel care lovea! Din ce spun martorii, "bătăușul" este un celebru interlop din Sibiu, care tocmai a terminat de executat o pedeapsă cu închisoarea!

Relațiile de prietenie dintre interlopi si sefii IPJ Sibiu le-am mai arătat, acum sunt si mai întărite! Sunt politisti care apeleaza la interlopi pentru a intimida martori din dosarele de la instanțe, nu mai interesează pe nimeni!

Poate vede noul ministru și vedem o schimbare si la Sibiu, până nu e prea târziu! PS: Nu stiu daca cel lovit a fost spitalizat sau daca a depus plangere! Masurile legale se pot dispune si fara sesizare, din oficiu, in asemenea situații!”, scrie Marian Răduinea pe Facebook, alături de imaginile video cu incidentul.

Până la ora publicării acestui articol nu există o reacție oficială din partea Poliției Sibiu sau din partea MAI.

Vizualizări: 61

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: