Politică

Ciucă, împins spre o candidatură

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, preşedinte PNL Sector 1, susţine că Nicolae Ciucă, în calitate de președinte al partidului, va fi candidatul la prezidențiale.

”Sunt convins că PNL are toate șansele să dea României președintele și că avem încă o dată rezultatele care ar trebui să vorbească de la sine și pe care românii le cunosc și cred că, până la alegerile prezidențiale, acest lucru se va contura foarte clar.

Premierul Ciucă a performat la guvernare, este un profil corect în raport cu timpurile pe care le trăim, în raport cu marile provocări din securitate, este un om care a performat în raport cu partenerii externi, deci a avut o poziționare corectă în relațiile internaționale ale României. A dat prestanță funcției de prim-ministru și sunt convins că ar face-o și ca președinte.

Cred că ar fi un președinte foarte bun, dar asta e o decizie pe care președintele o va lua, însă în calitate de președinte al partidului este candidat la prezidențiale, așa prevede statutul PNL”, a declarat Burduja pentru gândul.ro.

 

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: