Eveniment

Dineu oficial pentru aniversarea a 100 de ani la Rapid

Rapid a împlinit duminică, 25 iunie, 100 de ani de istorie dar petrecerea a început deja pentru giuleșteni de sâmbătă seară cu un dineu pentru a celebra cum se cuvine momentul alături de foști și actuali oficiali și jucători.

Principalul finanțator al giuleștenilor, Dan Șucu, i-a întâmpinat pe oaspeți într-o ținută în culorile clubului, pantaloni vișinii și sacou alb, iar soția acestuia a îmbrăcat o rochie albă.

Printre invitați s-au numărat antrenorul echipei de fotbal, Adrian Mutu, fostul căpitan al echipei din Grant, Adrian Iencsi, fostul portar al echipei în anul titlului din '98/'99, Bogdan Lobonț, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, comentatorul Ilie Dobre, soprana Felicia Filip și multe alte nume mari din sport sau entertainment.

Duminică, de ora 10:00, pe Calea Giulești, de la Podul Grant și până la intersecția cu sala polivalentă Rapid, s-a organizat un Street Food Festival, cu tonete de mâncare și tot felul de preparate gătite la fața locului: de la hamburgeri la fructe de mare, la clătite și alte dulciuri.

Au cântat printre alții Zdob și Zdub, Taraful Cleante, formația Generic și Dan Ciotoi. Pe Calea Giulești a existat și o zonă de agrement pentru copii și un turn de escaladă.

Vizualizări: 42

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: