Justiție

Director din minerit, sub control judiciar

Onișor Nemeș, fostul director al Minei Livezeni, a primit control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Nemeș a fost reținut în urmă cu câteva zile, iar conducerea Complexului Energetic Valea Jiului a decis suspendarea acestuia din funcție.

„Având în vedere necesitatea asigurării condiţiilor optime pentru desfăşurarea activităţii la Sucursala E.M. Livezeni şi în conformitate cu politicile interne ale CEVJ, în contextul reţinerii pentru 24 de ore a domnului Nemeş Ioan, conducerea Societăţii Complexul Energetic Valea Jiului a decis suspendarea acestuia din funcţia de director, până la finalizarea anchetei. Începând cu data de 19.07.2024, Preda Adrian se numeşte în funcţia de director al Sucursalei E.M. Livezeni”, se arată într-un comunicat al Complexului Energetic Valea Jiului.


Fostul director de la Mina Livezeni este cercetat, alături de alți salariați de la Complexul Energetic „Valea Jiului”, inclusiv directorul general Eusebiu Durbacă, pentru angajări fictive.

Se pare că mai multe persoane au fost angajate aici, dar de fapt nu treceau pe la lucru, fiind plecate în străinătate la muncă. Dar, încasau salariile. 

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: