Stil de viață

Disney va lansa un nou film Star Wars dar amână Avatar

Walt Disney Co a anunţat marţi că un nou film din franciza ''Star Wars'' va ajunge în cinematografe în 2026.

 

În acelaşi timp studioul a anunţat că va amâna lansarea următoarelor trei filme din seria ''Avatar'', în regia lui James Cameron.

Studioul a amânat, de asemenea, datele de lansare ale peliculelor ''Thunderbolts'' şi ''Blade'', două filme Marvel a căror producţie a fost perturbată de greva scenariştilor de la Hollywood, aflată în plină desfăşurare.

Producătorul ''Avatar'', Jon Landau, a scris pe Twitter că cineaştii au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza episodul al treilea, al patrulea şi al cincilea din seria de filme SF a căror acţiune se desfăşoară pe planeta fictivă Pandora.

''Avatar 3'', programat iniţial să fie lansat în decembrie 2024, este acum amânat pentru decembrie 2025. ''Avatar 4'' este programat pentru decembrie 2029, iar ''Avatar 5'', pentru decembrie 2031.

''Fiecare film 'Avatar' este un proiect captivant, dar de amploare, care necesită timp pentru a fi adus la nivelul calitativ pe care noi, cineaştii, ne străduim să-l realizăm, iar publicul îl aşteaptă de la noi'', a scris Landau.

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: