Eveniment

Doi suceveni s-au luat la ceartă de la o iapă.Unul va face 7 ani de pușcărie!

Un bărbat care și-a înjunghiat cu un cuțit un vecin a fost condamnat la 7 ani de detenție. Cei doi s-au luat la ceartă în condițiile unui conflict mai vechi, însă ”fitilul” care a declanșat agresiunea a fost legat de o iapă a victimei, lăsată la păscut în apropiere de locuința celui care a comis atacul virulent, care putea să ducă la moartea vecinului. 

Agresorul și victima sunt vecini într-o comună din zona montană a județului. Într-o zi, bărbatul care avea să fie înjunghiat și-a dus vaca și iapa la păscut, ultima în dreptul imobilului inculpatului. Seara, victima s-a dus să-și recupereze animalele și, așa cum este adesea obiceiul la țară, a făcut o pauză la o crâșmă, unde a consumat alcool. 

Pe drumul spre casă, cei doi s-au întâlnit și s-au luat la ceartă. Bărbatul care avea să fie înjunghiat nu a mai găsit iapa în locul în care o lăsase, moment în care, a rezultat din anchetă, a început să-i reproșeze vecinului că i-a furat cabalina. Ionel Checheriță și-a ieșit din fire și a devenit în scurt timp violent. El a scos un cuțit și l-a lovit de mai multe ori pe Voidinel B., ”cu intenția clară de a-i suprima viața”, a concluzionat procurorul criminalist care s-a ocupat de caz.  

Tribunalul Suceava i-a dat inculpatului 7 ani de închisoare și l-a mai obligat  să achite victimei despăgubiri materiale și morale de aproape 60.000 de lei, plus cheltuieli de spitalizare.,precizeazî Monitorul de Suceava

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: