Stil de viață

Dorian Popa a comis-o din nou

Încă o lovitură încasată de Dorian Popa din partea polițiștilor. Acesta a fost sancționat contravențional după ce fanii săi l-au filmat în timp ce își întoarce bolidul pe linia dublă continuă. Mai mult decât atât, Dorian Popa a fost sancționat și pentru că nu avea montat numărul de înmatriculare în partea din față a autoturismului

La mijlocul lunii septembrie a acestui an, Dorian Popa a venit la Iași pentru a inaugura o șaormerie din Păcurari. Toate privirile au fost ațintite către vedetă, iar fanii au filmat fiecare mișcare, însă unul i-a făcut rău cu sau fără voie. De ce? Este simplu. Acesta l-a filmat pe Dorian în timp ce întoarce pe linie continuă, fără a avea numărul de înmatriculare montat în partea din față a mașinii.

Videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Internauții l-au pus la zid pe Dorian Popa și au spus că așa ceva nu ar trebui încurajat. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au dispus verificări. După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii s-au autosesizat, iar în cele din urmă l-au sancționat pe Popa pentru că a întors pe linie continuă și pentru că nu avea plăcuța de înmatriculare montată în partea din față a autoturismului. Astfel, Popa s-a ales cu o amendă de 5.800 de lei.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: