Eveniment

Două accidente mortale în Caraș Severin

Un tânăr de 22 de ani și o femeie de 69 de ani au murit în urma a două accidente produse sâmbătă în județul în Caraș-Severin.


Potrivit IPJ, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au fost anunțați că într-o pădure din apropierea localității Sichevița, a avut loc un accident grav. Un tânăr din Șopotu Nou care conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere, a lovit violent un copac. Șoferul a murit, iar trei pasageri cu vârste cuprinse între 29 și 47 de ani, au fost transportați la spital.


 
 
Tot sâmbătă, pe DJ 587, în Delinești, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o femeie a decedat. Din primele cercetări s-a stabilit că „în timp ce un bărbat de 57 de ani din Caransebeș conducea un tractor înregistrat, ce tracta o remorcă confecţionată artizanal, neînregistrată/neînmatriculată în circulație, pe raza localității Delinești, la plecarea de pe loc, o femeie de 69 de ani care ar fi urcat în remorca tractorului s-ar fi dezechilibrat, căzând din remorcă pe partea carosabilă”. Femeia a murit la spital. Tractoristul a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

 
 
Polițiștii au întocmit caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

 

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: