Eveniment

Femeie de afaceri din Suceava, găsită spânzurată

Tragedie în Suceava, acolo unde o femeie de afaceri a fost găsită spânzurată în sediul companiei sale. 

O femeie de afaceri din județul Suceava a fost găsită spânzurată în sediul companiei sale. 

Tragedia din Moldova a lovit o familie din comuna suceveană Bosanci. Luni seară, o femeie de afaceri de numai 32 de ani s-a spânzurat în depozitul de materiale de construcții pe care-l deținea în satul Poieni, comuna Undești.

Cei care au făcut această macabră descoperire au fost membrii familiei care au căutat-o când au realizat că tânăra nu mai dă niciun semn. Astfel, s-au dus direct la depozitul pe care ea îl deținea și imediat, au chemat poliția.

Femeia plecase de la domiciliu luni, 10 iulie, în jurul orei 14.00. Seara, la ora 21.30, polițiștii Secției Rurale Ipotești au primit un apel de urgență la 112, prin care au fost anunțați că în satul Poieni femeia este spânzurată.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost ridicat de autorități şi transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii vor să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Conform presei locale, care prezintă informații obținute de la membrii familiei, în ultima perioadă femeia părea supărată. Ea se retrăgea în dese rânduri la proprietatea sa din satul Poieni, scrie Obiectiv de Suceava.

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: