Externe

Fostul bucătar de la Casa Albă, găsit mort

Un fost bucătar de la Casa Albă, Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, care lucra pentru familia Obama a fost găsit mort, luni, într-un iaz, pe malul de sud al Insulei Martha’s Vineyard, anunţă poliţia din Massachusetts (nord-est), relatează CNN.

 

Tafari Campbell ”era angajatul fostului preşedinte (Barack) Obama şi se afla în vizită pe Martha’s Vineyard la momentul morţii”, a anunţat luni, într-un comunicat, poliţia statului.

El a fost dat dispărut duminică seara, după ce s-a dus să facă surfing, potrivit poliţiei.


El ”a intrat în apă, a părut să lupte, scurt timp, pentru a rămâne la suprafaţă, după care s-a scufundat şi nu a mai reapărut”, anunţa poliţia.

Alt surfer, care se afla pe iaz împreună cu Campbell la acel moment, l-a văzut scufundându-se, se arată în comunicat.


 

Cadavrul lui Campbell a fost recuperat de către Poliţia Mediului din Massachusetts luni, cu puţin înainte de ora locală 10.00 (17.00, ora României), din Edgartown Great Pond, anunţă poliţia.

Poliţia a folosit un sonar cu scanare laterală, pe o barcă, pentru a-l căuta, iar scafandri de la Unitatea de Recuperare Submarină a poliţiei a recuperat cadavrul, care se afla la aproximativ 30 de metri de mal, la o adâncime de aproximativ 2,5 metri.

Barack şi Michelle Obama anunţă, într-un comunicat trimis prin e-mail CNN, că l-au cunoscut pe Campbell pe când lucra ca adjunct de bucătar-şef la Casa Albă.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: