Politică

Kelemen Hunor nu acceptă schimbarea ministerelor

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a spus, duminică după întânirea cu PSD și PNL din Coaliție că nu acceptă să schimbe ministerele.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formaţiunea sa politică va respecta protocolul şi nu acceptă alte soluţii.  "Noi am spus, trebuie să respectăm protocolul. Trebuie să fie un mesaj ca dacă au semnat o hârtie, își vor respecta cuvântul dat. Asta a fost principiul de la care am plecat.

Nu avem nici un motiv ca sa spunem că nu suntem în stare să guvernăm. Colegii mei mi-au dat mandat să se respecte acordul.Putem rămâne cu Dezvoltarea și cu Mediul sau ceva similar.

Oferta cu MIPE și Energia a existat de miercuri. Ministerele nu sunt acceptabile, cele propuse. Rezultatele cu care ne-am aplecat asupra guvernării sunt argumentele mele de forță.

Nu putem accepta. Nu ne-am ridicat de la masă. Până când dl Iohannis nu-l cheamă pe dl Ciolacu, nu pot spune mai multe.  Majoritate există. Nu a plecat nimeni în coaliție, nu a venit nimeni. În acest moment există un acord.  Noi nu suferim de sindromul Stockholm. După câte știu eu, opțiunea PNL este respectarea protocolului. Trebuie să-l întrebați pe domnul Ciucă.

Când Marcel Ciolacu va fi desemnat, atunci va fi responsabilitatea lui", a spus Kelemen Hunor.

Vizualizări: 55

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: