Eveniment

Locomotivă în flăcări

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în gara Dumbrăveni, la locomotiva unui tren de transport marfă, încărcat cu material lemnos, informează ISU Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au lichidat incendiul astfel încât acesta nu s-a propagat la vagoane. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost suprasolicitarea motorului electric al locomotivei. În urma incendiului compartimentul motor a ars în totalitate”, a transmis sursa citată.

”În staţia Dumbrăveni, mecanicul unui tren privat de marfă a anunţat, în jurul orei 12.30, că are degajare de fum la locomotivă, urmată apoi de incendiu cu flacără. Pentru accesul şi intervenţia Pompierilor, personalul feroviar al staţiei a scos de sub tensiune linia de contact, astfel încât echipele ISU să poată acţiona pentru stingerea incendiului”, a transmis CFR.

Compania a precizat că, în intervalul 12.30 - 14.05, a fost închis total traficul pe raza staţiei Dumbrăveni, pentru intervenţia ISU.

”De la ora 14.08, trenurile IR 1735, care a staţionat temporat în Daneş, de la ora 13.02, şi IR 1743, care a staţionat temporar în gara Mediaş de la 13.05, circulă dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul CF Daneş - Mediaş”, a mai transmis CFR.

 
Trenul privat de marfă este încărcat cu buşteni şi circulă pe relaţia Curtici - Sf Gheorghe.

 

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: