Comunitate

Mama apreciatului medic ginecolog Horia Cioflan, supranumit medicul cu mâini de aur, a murit în ziua înmormântării fiului

Medicul Ștefania Cioflan, mama medicului Horia Cioflan care a decedat în urma cu două zile, a murit chiar în ziua înmormântării fiului. Femeia era devastată de durere după pierderea fiului.

,,Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormantat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blandete ieșita din comun, „a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare” MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidela: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare Har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent. Din păcate, potrivit unor informații neconfirmate încă de familie, medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, iar de atunci, s-a aflat în comă.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă». Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai.

A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.


Medicul Horia Cioflan nu a fost doar un înger ce a salvat mii de vieți, ci și un om dedicat meseriei și familiei sale. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile tuturor cunoscuților se îndreaptă către familia îndurerată care a pierdut două suflete mult prea devreme.


Medicul Horia Cioflan, doctor în științe medicale și șef al Secţiei de Ginecologie al Spitalului Băneasa, a decedat în urmă cu două zile.

 

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: