Eveniment

Motociclist spulberat de microbuz

Un motociclist a murit după ce a intrat în plin într-un microbuz în care se aflau șapte persoane. Accidentul a avut loc vineri seară, pe DN 72, în Ariceştii Rahtivani, la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște.

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul microbuzului nu ar fi acordat prioritate motociclistului.

 
Pasagerii din microbuz nu au fost răniţi, însă motociclistul a fost găsit în stop cardio-respirator. Un echipaj medical a plecat cu el către spital.

”Pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Ariceştii  Rahtivani, DN72. Imediat, la locul evenimentului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă (cu medic)”, a transmis ISU Prahova.

 
 

”În urma impactului a rezultat o victimă, conducătorul motocicletei. Victima se află în stop cardio-respirator. Motociclistul este transportat la UPU în curs de resuscitare, iar călătorii din microbuz refuză transportul la spital”, a mai precizat ISU Prahova vineri seară.

Microbuzul era condus de un tânăr de 23 de ani.

Decesul motociclistului a fost confirmat sâmbătă dimineață de reprezentanții IPJ Prahova. Bărbatul împrumutase motocicleta de la un prieten.

 

Ambii conducători dețin permise de conducere.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: