Comunitate

Patru copii dispăruți de patru zile

Patru copii dispăruţi din judeţul Constanţa – trei fraţi şi un văr de-al lor – sunt de negăsit, iar, sâmbătă, poliţiştii îi caută în toate staţiunile de pe litoral.

Poliţiştii din Constanţa îi caută în continuare pe cei patru copii dispăruţi în urmă cu patru zile, dar a căror plecare de la domiciliu a fost anunţată doar vineri de către familie.

„Se desfăşoară în continuare căutări pe raza tuturor staţiunilor ale litoralului, dar şi în localităţile din proximitatea adresei de domiciliu. Momentan, nu sunt alte date cu privirea la cei 4 minori”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Constanţa.

Cei patru copii de 7, 9, 10 şi 12 ani, trei fraţi şi un văr de-al lor, au fost daţi dispărutţi vineri de către familie, însă au plecat de acasă din 23 iulie.

Poliţiştii au transmis un mesaj de „alertă dispariţie copil”.

 

UPDATE - ”În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, poliţiştii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanţa, privind dispariţia celor 4 minori, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani. În jurul orei 14. 50, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au identificat unul dintre copii, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Astfel, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus, de îndată, intensificarea căutărilor în zona în care minorul a fost găsit, fiind direcţionate mai multe echipaje de poliţie. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat şi pe ceilalţi 3 minori. Precizăm faptul că aceştia nu au fost victimele vreunei infracţiuni”, a arătat IPJ Constanţa.

 
Poliţiştii au informat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.
 

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: