Comunitate

Polițist decedat la 42 de ani

Traficul rutier a fost blocat, în această dimineață, pe DN2 Bucureşti-Buzău, între Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, în urma unui grav accident în care au fost implicate o mașină și două autocamioane. Din nefericire, în urma impacului a murit un bărbat de 42 de ani, agent șef principal de poliție luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul D.G.P.M.B.
“În dimineața zilei de 06.10.2023, încă un coleg aflat la mijlocul vieții și cu o cariera de peste 20 ani, ne-a părăsit brusc, din vina altora si nu a sa.

Citind comunicatul sec, rece, al autorităților care au cercetat evenimentul, am aflat ca cel în cauza este agent sef principal de politie Iordache George, în varsta de 42 ani, luptător al Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul D.G.P.M.B. care în jurul orei 07.20, în timp ce se deplasa către locul de muncă cu autoturismul sau, pe DN 2, in apropierea mun. Urziceni, jud. Ialomița, a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul colegului nostru.

Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit ca accidentul a fost provocat de un alt conducator auto, ce conducea un ansamblul de vehicule si care s-a angajat într-o depășire.
Iordache George, a fost un om de caracter, un profesionist desăvârșit, un coleg de baza ce nu poate fi înlocuit cu ușurință iar neatenția unuia, l-a răpit prematur, familiei si colegilor.

Pe această cale transmitem familiei îndurerate, sincere condoleanțe pentru imensa pierdere suferita.
Drum lin la îngeri George!
Vei rămâne veșnic în amintirea noastra”, a transmis un reprezentant al Sindicatului SIDEPOL.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: