Eveniment

Prea tineri au murit!

Trei tineri cu vârste cuprinse între 26 şi 36 de ani şi-au pierdut viaţa duminică în urma unui accident cumplit în judeţul Iaşi.


I.S., în vârstă de 35 de ani,se deplasa singur pe o motocicletă, iar pe o alta erau alte două persoane. Cele două motociclete se îndreptau dinspre Iaşi spre Vaslui. La un moment dat, motocicleta condusă de I.S. ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. După impact, şoferiţa a pierdut controlul maşinii şi a pătruns şi ea pe contrasens, unde a lovit a doua motocicletă, pe care era un cuplu. Cei trei aflaţi pe motociclete au fost pur şi simplu spulberaţi.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment.

Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui. Accidentul a generat un incendiu de proporții. Focul a izbucnit în urma impactului deosebit de violent. A cuprins mașina, apoi motocicleta, iar flăcările s-au extins și la vegetația din zonă.

Şoferiţa a suferit doar un atac de panică, în momentul în care a văzut urmările accidentului. Ea a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon din municipiul Iași.

 

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: