Justiție

Preşedintele CJ Constanţa, audiat la DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că a fost audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ancheta are legătură cu cercetarea desfăşurată în cazul directorului Direcţiei Generale Administrarea Domeniului Public şi Privat.

“Am dat curs, astăzi (marţi - n.r.), solicitării DNA Constanţa, în legătură cu ancheta efectuată în cazul domnului Ermil Chelariu, director în cadrul Direcţiei Generale Administrarea Domeniului Public şi Privat – Autoritatea Judeţeană de Transport. Cu intenţia de a sprijini investigaţiile în curs, am răspuns la toate întrebările procurorilor în legătură cu speţa în cauză. Am mai spus şi o repet. Nimeni nu este mai presus de lege. Nu voi tolera nicio formă de abuz, de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor. Reafirm angajamentul meu ferm faţă de transparenţă, responsabilitate şi atribuire corectă a contractelor. Constănţenii trebuie să ştie în permananţă ce se întâmplă cu banii lor. Subliniez, de asemenea, importanţa cooperării între instituţiile statului pentru asigurarea eficienţei sistemului judiciar”, a afirmat Mihai Lupu, pe pagina sa de Facebook.

Procurorii DNA au făcut, săptămâna trecută, mai multe percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, acţiunea acestora vizând Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat – Autoritatea Judeţeană de Transport, condusă de Ermil Chelariu. Anchetatorii ar fi stat de vorbă atunci doar cu directorul acestei direcţii şi nu au cerut documente de la alte departamente.

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: