Comunitate

Protestatarii vor să blocheze marile orașe în a șaptea zi de proteste

Creşte tensiunea în toată ţara. După șase zile de proteste, fermierii şi transportatorii se pregătesc pentru o nouă zi de manifestaţie. Negocierile eşuate cu autorităţile i-au făcut pe protestatari să fie şi mai înverşunaţi, motiv pentru care au blocat din nou traficul noaptea trecută în marile oraşe din ţară. Nu au lipsit nici conflictele. Poliţiştii, dar şi jandarmii au deschis dosare penale pentru instigare la violenţă. 

 În contextul protestelor transportatorilor și ale fermierilor, pe DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari, județul Ilfov, traficul rutier se desfășoară normal pe sensul de mers către Urziceni, iar pe sensul de mers către Capitală este în continuare restricționată banda nr. 1, din cauza autovehiculelor parcate ale protestatarilor, transmite Centrul INFOTRAFIC.

După șase zile de protest şi ore întregi de discuţii cu mai marii statului, protestatarii nu sunt mulţumiţi de deciziile luate de miniştri. Aşa că manifestaţiile au continuat şi seara trecută. În Capitală, imnul României a răsunat în boxele montate pe maşini.

Au venit revoltaţi din toate colţurile ţării pentru a protesta şi spun că vor continua să iasă în stradă până când vor primi ceea ce au cerut.

Constantin, șofer de camion: E posibil orice, numai să fim uniţi. Dacă suntem uniţi, facem ceva. Dacă nu, nu.

 

Vizualizări: 49

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: