Stil de viață

S-a refugiat în alcool după ce a născut

Puțină lume se aștepta ca superba Lili Sandu (42 ani), prezentatoare emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, să aibă probleme cu alcoolul.

Ea a mărturisit însă că a avut o perioadă extrem de grea după naștere, în care s-a refugiat în alcool pentru a scăpa de gândurile negre care o bântuiau.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu la pro TV.

 
Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Schimbările hormonale prin care a trecut au împins-o însă într-o depresie puternică.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, și-a amintit Lili Sandu.

Lili Sandu este cuplată cu Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani decât ea, pe care l-a cunoscut în America.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: