Social-media

Serial turcesc nou la Kanal D

Kanal D aduce un nou serial turcesc. Este vorba despre producţia ”Secrete de familie” (titlu original: Yargı), cu actorii Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin), în rolurile principale. Producţie care se va difuza din această toamnă, anunţă postul de televiziune.

”Secrete de familie” a fost lansat, în Turcia, în 2021 şi a ajuns la episodul 63, urmând ca în toamnă să fie difuzat un nou sezon.

Actorii din rolurile principale sunt foarte cunoscuţi deja publicului care îndrpgeşte telenovelele turceşti. Kaan Urgancıoğlu a jucat în producţia ”Dragoste infinită” (Kara Sevda), iar Pınar Deniz a apărut în ”Patria mea eşti tu” (Vatanım Sensin), ambele seriale difuzate tot la Kanal D.

”Secrete de familie” aduce în prim-plan „lupta pentru adevăr şi justiţie, o intrigă în care destinele a două familii se împletesc într-un labirint de secrete şi dramatism ce le schimba viata ireversibil”, potrivit comunicatului transmis de Kanal D. Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, şi Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se cunosc atunci când încep amândoi să lucreze la un caz de crimă şi sunt forţaţi să colaboreze, pentru a descoperi adevăratul vinovat… 

 

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: