Externe

Și-a omorât cei șapte copii pe care i-a conceput cu propria fiică

Un individ care a conceput șapte copii cu propria fiică, și-a ucis toți cei șapte bebeluși, după ce a urmat sfatul unui așa-zis șaman.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, identificat doar ca „R” de către presa locală din Java, Indonezia, a recunoscut că a aruncat bebelușii într-un iaz. Totul a ieșit la iveală după ce cinci schelete de bebeluși au fost descoperite de oamenii care curățau iazul, pe 15 iunie, scrie Daily Star.

În timpul interogatoriului poliției, „R” a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa biologică atunci când aceasta era adolescentă (în prezent, tânăra are 25 de ani). El ar fi susținut că un șaman i-a spus să facă acest lucru pe o perioadă de 11 ani dacă vrea să devină bogat.

El a spus că l-a întâlnit pe șaman în 2011, în timp ce lucra în construcții.

Fiica sa a dat naștere celor șapte copii în perioada în care au avut loc abuzurile. Fiecare dintre bebeluși a fost apoi sufocat până la moarte, înainte ca tatăl lor să îi îngroape lângă iaz.

Șamanul i-a spus că va trebui să întrețină relații sexuale cu fiica sa de șapte ori, pentru ca dorințele sale să se împlinească. 

Se spune că mama fetei ar fi fost conștientă de abuz și, posibil, chiar complice, după ce a ajutat-o de fiecare dată să nască. 

Presa locală relatează că individul nu a ajuns încă bogat.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: