Justiție

Și-a ucis fratele, ca să se întoarcă în pușcărie

Caz șocant în comuna Miroslovești din Iași. Un bărbat ieșit recent din închisoare, după ce a fost condamnat pentru omor, și-a ucis fratele pentru a se întoarce după gratii.

Vasile Cojocariu fusese condamnat la închisoare pentru că a ucis un om din comună.

”Autorul abia a ieșit din pușcărie. A stat vreo 5-6 ani pentru că a omorât un om de aici, de la noi. Acum, l-a omorât pe fratele lui. Din ce am înțeles, el spunea mereu: ”Trebuie să mai omor pe cineva ca să mă duc înapoi”. Localnici spuneau că l-au auzit când spunea că e bine la pușcărie și că trebuie să se ducă înapoi. Acum, din ce am înțeles, s-ar fi certat de la bani. Ei lucrau ca văcari și cine știe la ce neînțelegeri au ajuns… Oricum provin dintr-o familie dezorganizată”, a declarat Constantin Cojocariu, primarul comunei Miroslovești, potrivit bzi.ro

Bărbatul a fost arestat preventiv. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de arestare preventiva a inculpatului COJOCARIU VASILE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COJOCARIU VASILE, pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 24.06.2024 până la data de 23.07.2024 inclusiv”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Iași.

Trupul victimei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași pentru ca medicii să stabilească cum s-a produs decesul.

Din primele informații, bărbatul și-a înjunghiat fratele cu un cuțit de mai multe ori.

Vasile Cojocariu ar fi spus în comună că la închisoare dispune de tot ce îi trebuie, în timp ce în libertate nu are nici masă, nici casă.

 

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: