Eveniment

Și-a ucis mama, sub ochii fiicei

Crimă la Timișoara. Un bărbat și-a ucis mama marți seara cu mai multe lovituri de cuțit, sub ochii soției și fiicei sale.

Bărbatul de 51 de ani venise de la muncă din Germania, pentru a petrece sărbătorile acasă. Omul a început o ceartă cu soția, care și-a luat fiica de 15 ani și s-au încuiat amândouă într-o cameră.

Adolescenta și-a sunat bunica paternă pentru a veni să îl liniștească pe bărbat, aceasta locuind într-un bloc din apropiere. 

Femeia in varsta de 74 de ani a intrat in apartament, iar in acel moment fiul ei s-a naspustit cu furie asupra sa si a injunghiat-o de mai multe ori cu un cutit de aproximativ 25 de centimetri, in stomac si in spate.

Sotia barbatului a inceput sa tipe si sa strige dupa ajutor, in timp ce fiica acestuia a sunat la 112 si i-a spus operatorului ca tatal ei vrea sa le ucida pe ea si pe mama. La fata locului au ajuns rapid jandarmi, politisti, echipaje SMURD dar si criminalistii.

Bătrâna injunghiata a fost preluata in stare grava de medici si transportata la spital, si cu toate ca acestia au facut tot ce le-a stat in puteri sa o mentina in viata, femeia a murit.

Politistii l-au retinut pe criminal si contina cercetarile la fata locului.

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: