Eveniment

Starea Iuliei, foarte gravă

Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă se zbate între viaţă şi moarte. În vârstă de 21 de ani, Iulia Cantolariu a fost victima unui cumplit accident de ATV în cursul zilei de sâmbătă.

Aceasta se afla în zona pădurii Agafton, împreună cu mai mulţi prieteni, alături de care îşi serba ziua de naştere. La un moment dat a dorit să facă o plimbare cu un ATV, însă a suferit un accident. Iubitul său, care se afla la ghidon, a pierdut controlul direcţiei, iar ATV-ul s-a răsturnat. Tânăra a fost prinsă şi strivită în zona abdominală sub greutatea autovehiculului. 

Ulterior a fost transportată de urgenţă la spital şi dusă direct în sala de operaţii. Medicii au constatat că tânăra avea o hemoragie internă masivă şi a fost supusă unei intervenţii extrem de complexe.

Potrivit rudelor, tânăra are acum nevoie urgent de sânge. A fost deja supusă mai multor operaţii, i-au fost scoase mai multe organe interne din cauza leziunilor grave suferite. Medicii chirurgi au fost nevoiţi să extirpe un rinichi, splina, şi o parte din ficat. Din acest motiv tânăra are nevoie de foarte multe transfuzii de sânge, acum fiind supusă şi unor şedinţe de dializă în secţia de terapie intensivă.

Medicii încearcă să o stabilizeze şi să poată fi trimisă într-un centru universitar, însă starea ei este atât de gravă, încât nici nu poate fi transportată în acest moment.

Tânăra necesită sânge din grupa AB4 Pozitiv. Cei care vor să o ajute pot merge să doneze la Centrul de Transfuzii din Botoșani, precizând numele Iulia Petronela Cantolariu.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: