Economie

Struguri pentru vin, prețuri în 2023

A început culesul viilor, potrivit tradiției, de Sf. Maria Mică. Internetul este plin de anunțuri de vânzări.

“Struguri de vin de la Vrancea cu transport gratuit în toată țara, 2 lei/kg”, este unul din sute de anunțuri.


Găsiți struguri de la 1 leu la doi lei kilogramul. “Vand struguri de vin Recolta 2023. Avem urmatoarele soiuri de struguri: -Feteasca regala, -risling, -Galbena de Odobesti, -Otonel, - Merlot, -Feteasca Neagra, -Muscat de hamburg, -suvinion blach. Marfa se transporta la ladite. Se ofera transport in toata Tara direct la domiciliu dumneavoastra!!”, este un anunț din Călărași, aici kilogramul fiind un leu.

“Vand struguri de vin producție 2023,toate soiurile.Transport gratuit în toată țara”, este anunțul unui ploieștean. “Vând struguri de vin producție 2023 avem toate soiurile la dispoziția dumneavoastră producator rog și ofer seriozitate”, este anunțul unui vasluian care cere 1,3 lei/kg.

Atenție! Orice transport al unor cantităţi de struguri din soiuri nobile pentru vin ce face obiectul unei activităţi comerciale care nu este însoţit de fila originală din carnetul de viticultor, în care să fie înscrise corect şi complet datele prevăzute în rubricile acesteia, se consideră transport ilicit, aplicându-se în acest caz măsurile prevăzute pentru astfel de situaţii de către organele abilitate prin lege. Cultivatorii de viţă-de-vie din soiuri nobile de vin, indiferent de suprafaţa înscrisă în Registrul plantaţiilor viticole, ce comercializează producţia de struguri pentru vin din propria recoltă către persoane fizice şi/sau juridice, au obligaţia deţinerii şi completării carnetului de viticultor.

Vizualizări: 2,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: