Eveniment

Sute de angajați concediați la Poșta Română

La preluarea mandatului de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan era așteptat cu proteste din partea poștașilor, nemulțumiți de condițiile de muncă și de salarii.

După negocieri cu ambele părți - sindicate și management, ministrul Ivan promitea că va face ordine în Poștă și lucrurile vor intra pe un făgaș normal, în care interesele companiei furnizoare de serviciu poștal universal vor prima.

O perioadă, probabil cât să treacă evenimentul anual al poștașilor, Marșul Factorilor Poștali, în legătură cu care directorul general provizoriu se lăuda că este cel mai mare team building organizat exclusiv pe banii din sponsorizări de la diverși parteneri ai Poștei, restructurarea demarată în urmă cu 2 ani și care nu are avizul Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, care a acuzat în repetate rânduri conducerea de lipsa totală de transparență și a adus și o serie de procese pe capul lui Ștefan, a părut că s-a oprit. Probabil și din cauza temperării impusă de proaspătul ministru.

Se pare, însă, că a fost doar o scurtă pauză, pentru că directorul general provizoriu a reluat procesul de concediere și a transmis unui număr de 501 salariați preavizul, prin care sunt înștiințați că din septembrie li se desființează posturile.

 

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: