Eveniment

Tânărul înjunghiat la Craiova, externat

Emi Bădică, tânărul, în vârstă de 19 ani, înjunghiat în Grădina Botanică, a fost externat în cursul zilei de luni, au anunţat reprezentanţii spitalului.

 

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă, tânărul a avut o evoluție favorabilă și urma să fie externat în cursul zilei de luni.

Iniţial, pronosticul medicilor în cazul tânărului a fost rezervat. Acesta fusese rănit grav, iar prietena lui, de 14 ani, a murit după ce au fost atacați cu un cuțit de către un adolescent de 17 ani.

Agresorul, „în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 cm, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, a anunțat Parchetul Tribunalului Dolj.

Elev la Colegiul Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, ucigașul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor.

Vizualizări: 39

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: