Eveniment

Trei piloți, de la trei companii aeriene, au murit în 3 zile

Un pilot în vârstă de 51 de ani a murit miercuri la bordul unui zbor Qatar Airways, ridicând astfel la trei numărul piloților care au decedat brusc, într-un interval de trei zile.

Pilotul călătoarea ca pasager, iar avionul a fost deviat cu 30 de minute înainte de aterizare, scrie The Times of India.

Bărbatul care se afla în afara serviciului a murit la bordul unui Airbus A350 Qatar Airways care zbura de la Delhi la Doha.

Zborul QR579 era la aproximativ 30 de minute de aterizare când a fost deviat către Dubai, întârziind sosirea în Doha cu puțin peste o oră, conform datelor de la Flightradar24. Pilotului i s-a făcut brusc rău și a murit.

Este al treilea deces al unui pilot în trei zile, după ce un căpitan din LATAM a murit în aer, iar un altul de la compania IndiGo a pierit în timp ce se pregătea să urce la bordul avionului său.

Marți, pilotul unui Boeing 787 Dreamliner a murit chiar în timp ce pilota avionul companiei LATAM, la două ore după plecarea din Miami. Cei doi copiloți au fost nevoiți să preia controlul avionului și să-l devieze spre Panama.  

Iar joi, un pilot IndiGo în vârstă de 40 de ani a murit la poarta de îmbarcare din Nagpur, India, din cauza unui „stop cardiac brusc”, potrivit Hindustan Times.

Vizualizări: 42

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: