Eveniment

Un polițist a murit călcat de tren

Un polițist local din Cluj-Napoca și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Un polițist local din Cluj a murit noaptea trecută fiind călcat de tren. Bărbatul avea 40 de ani. Anchetatorii încearcă să identifice circumstanțele în care s-a produs tragedia, printre ipotezele luate în calcul fiind și cea a sinuciderii.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină în apropiere de strada Fabricii de Zahăr, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, unde un bărbat a fost lovit de tren”, a anunțat vineri seara, ISU Cluj care a trimit la fața locului o autospecială cu modul de descarcerare.

Ajunși la fața locului, pompierii au descoperit că bărbatul murise. Circulația trenurilor pe respectiva linie a fost oprită timp de mai bine de o oră, timp în care polițiștii au făcut primele cercetări la fața locului în cadrul anchetei.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren.

O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat”, a transmis IPJ Cluj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: