Eveniment

Un român și-a uitat fetița de 13 ani într-o parcare din Austria

 
O fetiță de 13 ani a fost uitată de tatăl ei într-o parcare de pe autostradă, în dreptul localității  Kematen am Innbach (districtul Grieskirchen). Fata nu i-a spus tatălui că va coborî din mașină, în timp ce acesta era la toaletă. Bărbatul a observat absența tinerei de 13 ani după o oră. Și-a continuat drumul crezând că ea dormea ​​pe bancheta din spate.

În jurul orei 9.40 a.m., polițiștii austrieci care patrulau pe autostradă în apropiere de zonă, au fost chemați în parcarea unde fusese lăsată fata. Acolo au cunoscut-o pe tânăra de 13 ani. Cum telefonul nu îl mai avea asupra sa și nici nu știa numărul tatălui, polițiștii au apelat la ajutorul colegilor și din Austria și din România pentru a-l identifica pe bărbat.

 
Cu ajutorul poliției de frontieră de la Passau și a polițiștilor români, s-a luat legătura telefonică cu bunicul fetei și astfel au intrat în posesia numărului de telefon al tatălui. Între timp, bărbatul și-a dat seama că fetița numai este în mașină și parcase pentru a încerca să ia legătura cu ea și a înțelege ce s-a întâmplat. Abia după o oră, el și-a dat seama de greșeala sa, potrivit poliției.

Abia după-amiază s-a reușit rezolvarea situației, iar fiica a fost readusă în grija tatălui.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: