Politică

USR vrea formarea unui pol de dreapta la alegeri

Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat că, în Congresul de sâmbătă al partidului, este dat un mandat pentru crearea unei strategii politice la actuala guvernare şi a menţionat că semnala care este dat este unul al unei construcţii în jurul USR.

Prin urmare, USR a votat, la evenimentul de sâmbătă, în favoarea unui mandat pentru formarea unui pol de dreapta la alegerile din 2024. 647 de delegaţi au votat pentru mandatul propus de Cătălin Drulă, au fost doar 5 voturi împotrivă şi 48 de abţineri.

„Astăzi  este momentul în care dăm startul luptei pentru 2024 şi le spunem clar şi răspicat românilor că vor avea o alternativă, vom da PSD-ul jos, la anul împreună cu excrescenţa extremistă pro-rusă pe care au creat-o. La anul le propunem în jurul USR un pol de dreapta care va avea soluţii pentru toate rundele de alegeri şi vom construi pe acest program de guvernare bazat de reformele de care România are nevoie ca să fie aşezată pe baze mai corecte şi ca copiii noştri să aibă un viitor”, a afirmat liderul USR.

El a precizat că în Parlament colaborează foarte bine cu cei de la Forţa Dreptei şi că USR a avut colaborări corecte de-a lungul timpului cu cei de la UDMR.

Vizualizări: 60

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: