Comunitate

A căzut cu bicicleta de la 9 metri, de pe un pod

În timp ce se deplasa cu bicicleta pe un pod, un bărbat din Hunedoara a căzut de la o înălţime de nouă metri suferind numeroase traumatisme.

Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns, marţi după-amiază, la spital cu multiple traumatisme după ce s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta de la o înălţime de 9 metri, în timp de traversa un pod situat la intrare în localitate.

Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către un pieton care se deplasa spre casă şi se afla la intrarea pe pod.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, bărbatul s-a prăbuşit de pe pod într-o zonă greu accesibilă, o echipă a pompierilor militari din municipiul Hunedoara intervenind de urgenţă pentru a-i acorda primul ajutor.

După o primă evaluare a victimei, echipa formată din şase salvatori a apreciat că bărbatul ar putea avea traumatisme la coloana vertebrală şi fracturi, astfel că intervenţia la faţa locului s-a realizat cu o saltea specială.

Rănitul a fost adus până la o ambulanţă SMURD, fiind transportat apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Hunedoara.

Vizualizări: 46

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: