Eveniment

A murit în timp ce renova o școală

Un muncitor, de 57 de ani, a murit strivit de zidul unei unităţi de învăţământ aflate în renovare. Incidentul a avut loc sâmbătă în comuna dâmbovițeană Mătăsaru, satul Poroinica. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru scoaterea victimei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, scrie News.ro.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 57 de ani, din Vâlcea, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce ar fi efectuat lucrări de consolidare a unei unităţi de învăţământ, ar fi fost surprins sub un zid care s-ar fi dărâmat.

 
Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Detaşamentul Titu a venit cu o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Târgovişte cu un Container multirisc şi o autospecială de descarcerare, iar SAJ cu un echipaj.


Bărbatul a fost scos de sub dărâmături inconștient. Medicii au declarat decesul acestuia.

 

Polițiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă si neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Despre eveniment au fost informaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: