Economie

Caramitru: Prețurile nu pot fi mici într-o țară care nu e săracă. Gogomanilor!

Analistul economic Andrei Caramitru susține că prețurile sunt mari în România, pentru că aceasta nu mai este o țară săracă.

"Mă distrează articolele și postările stupide complet care tot apar. Doar ieri
- o micro influenterita activista pentru tot ce se poate activa - care e prin Milano în vacanță - face poze la bonuri la restaurante și terase și face circ ca amvaiii prețurile la noi sunt mai mari decât la Milano !!!!!!

- adevarul scrie articol ca aualeu ce preturi sunt la mâncare pe litoral !!! 35 de lei pentru frigărui !!! Vai vai vai !!!!!!
Ăștia sunt pierduți în spațiul cosmic. Probabil ca influenterita nu câștigă cine știe ce bani nu are job. Și ziaristul de la adevarul face foamea. Ca altfel ar înțelege statisticile pe care tot le dăm pe aici. Bre oameni buni, înțelegeți odată:

- în București , PIB/capita la putere de cumpărare e de peste Berlin sau Milano da?

- la mare merg oamenii de la noi care își permit. Sunt doar 100-150’000 locuri de cazare . În sezon e super full.

- salariul mediu net e de vreo 5200 RON acum, și 95% din oameni sunt proprietari (nu ca în vest), deci puterea de cumpărare e mare

- exista reguli economice - cerere / ofertă și preț stabilit în funcție de asta . Proprietarul ca să țină un chelner să muncească are un cost acum similar cu el ca în Europa de vest
Înțelegeți odată ca nu mai suntem țară săracă. Ca prețurile nu pot fi mici într-o țară care nu e săracă. Gogomanilor", a scris Caramitru pe pagina de socializare.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: