Economie

Cât costă un cazan pentru țuica de prune

Un cazan pentru făcut țuică poate costa de la două mii la 20.000 de lei. Asta în funcție de capacitate, de calitatea materialelor folosite și a finisajelor.

Cei care au cumpărat de pe emag un cazan la preț între șase și zece mii de lei s-au declarat mulțumiți.

“Foarte multumita. O obiectie legata de dimensiunea racitorului care e mic; trebuie evacuata apa fierbinte si completat cu apa rece in timpul procesului”.

“Cine spune că nu este bun, habar nu are ce vorbește”.
“Achizitionat in 2019 - făcut 3 rânduri de țuică/ multi fructe - foarte mulțumit. Se poate folosi și lemne și arzător cu gaz ( butelie ) - recomand arzător cu gaz pt. Că se poate regla mai bine focul și nu se prinde de fund”.

“Dacă nu ai cantități mari de fructe, este perfect. Calitatea este deosebită. Sigilare cu apă la buza cazanului și prin filet la serpentina răcitorului”.
“L-am cumpărat direct din Serbia, pt că nu am găsit la eMag, dar a meritat drumul”.

“Am facut tuica din prune bistritene si a iesit super ok, tare, cu aroma buna. Recomand daca vreti asa de hobby”

“Sa vedeti entuziasm ca o sa va trimita ANAF-ul instiintare ca trebuie sa-l declarati. Si dupa an de an sa platiti acciza pe alcoolul produs”.

“Excelent acest cazan, după ce am citit intrucțiunile de folosire, am montat cazanul pe balcon, am procurat și introdus materia primă în cazan și am început să produc băutură de casă. Am produs nu mai puțin de 120 de litri de pălincă de cea mai bună calitate și deși sunt singurul care am băut din ea, chiar și vecinii mei se îmbătaseră deja. (De la vapori)”

“Este un produs de calitate care are randament corect, si tuica iese foarte curata. Recomand”.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: