Social-media

Ce se întâmplă cu Teo Trandafir

Decizie de ultimă oră a postului turcesc Kanal D. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, conducerea televiziunii a anunţat-o pe Teo Trandafir că emisiunea ”Teo Show” a fost oprită.

”Teo Show” rula la Kanal D de zece ani, în diferite formule de difuzare: a fost după-amiaza, apoi a fost mutată în weekend şi, de o perioadă, ”Teo Show” se transformase în late night show, până să intre în vacanţa de vară.

Teo a fost una dintre vedetele din linia întâi în toţi aceşti ani, apărând constant în promourile de post de pe Kanal D. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Kanal D a renunţat la emisiunea realizată de cunoscutul om de televiziune. Contactată de paginademedia.ro, Teo Trandafir a confirmat informaţia legată de închiderea emisiunii, fără a da alte detalii despre această situaţie.

Oficialii Kanal D spun că este vorba de „o pauză” şi că Teo Trandafir rămâne „vedeta Kanal D.” Teo Trandafir era prezentă şi pe radio, vinerea în emisiunea Bară la bară (16.00-18.00) pe postul Radio Impuls (din acelaşi grup), alături de Mihai Hînda.

“Emisiunea “Teo Show” se afla intr-o pauza, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D.

 

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: