Eveniment

Cinci oameni au murit în două zile la scăldat

Polițiștii români trag un semnal de alarmă după ce cinci oameni au murit în două zile după ce au mers la scăldat.

Polițiștii români trag un semnal de alarmă după ce, numai în ultimele zile, cinci persoane au murit după ce au mers la scăldat. Oamenii legii avertizează, în perioadele caniculare, ca oamenii să aibă grijă atunci când intră în apă, mai ales în zonele neamenajate.

Din dorința de a se răcori, oamenii ignoră toate regulile atunci când merg la scăldat, astfel că tragediile sunt din ce în ce mai multe.

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției numărul 3 Poliție Rurală Popricani au fost sesizați telefonic, de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 20.30, se afla împreună cu doi bărbați pe malul iazului situat în comuna Probota, iar unul dintre aceștia ar fi intrat în apă pentru a face o baie și nu a mai ieșit.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul pompierilor din cadrul I.S.U. Iași, care au efectuat căutări, în jurul orei 02.00 fiind găsit cadavrul bărbatului.

La data de 16 iulie a.c, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat, de 46 de ani, din localitate, despre faptul că a fost identificat cadavrul unui bărbat, în zona insulei de agrement.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii care au scos cadavrul din apă.

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plaja Modern, se află cadavrul unui bărbat, care s-ar fi înecat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 22 de ani.

La data de 16 iulie a.c, polițiștii din Buhuși au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că, în camera de încărcare canal, în amontele centralei hidroelectrice din comuna Racova, se află un bărbat înecat.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat, de 46 de ani, din comuna Blăgești, care a fost transportat la morgă.

La data de 16 iulie, a.c., ora 16.34, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat, cu privire la faptul că o persoană ar fi întrat în apă și nu a mai ieșit.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Alexandria constatând că cele sesizate se confirmă, în sensul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Mârzănesti, județul Teleorman, ar fi intrat în lacul din satul Teleormanu pentru a face baie și nu a mai ieșit.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: