Eveniment

Cinci tineri au murit încarcerați

A fost carnagiu pe un drum din județul Hunedoara. Cinci tineri din localitate Geoagiu au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Pompierii militari le-au scos trupurile din mormanul de fiare.  
 

Potrivit unui comunicat al Poliției, șoferul, în vârstă de 22 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce depășea o altă mașină. Înainte de impactul fatal, a acroșat un adolescent de 15 ani, care mergea cu bicicleta pe carosabil.

„Cinci persoane au decedat şi o alta a fost grav rănită în urma unui grav accident rutier produs în această seară în localitatea Gelmar, aparţinătoare oraşului Geoagiu. Ajunşi la locul accidentului, pompierii Detaşamentului Orăştie au acţionat cu 2 echipaje de intervenţie şi unul de prim ajutor, iar la faţa locului au fost direcţionate şi echipaje de poliţie, jandarmi şi două ambulanţe ale Serviciului de ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Înainte de impactul fatal, a acroșat un adolescent de 15 ani, care mergea cu bicicleta pe carosabil.

Băiatul a fost dus la spital, la Deva. De îngrijiri medicale a avut nevoie și o femeie, care a făcut atac de panică după ce a văzut măcelul. Cel mai probabil, viteza excesivă a dus la această tragedie. Ancheta deschisă de polițiști va face lumină în acest caz.

„O altă persoană, un biciclist în vârstă de 15 ani, aflat în trafic, a fost rănit, iar o femeie a suferit un atac de panică. Ambulanţele SMURD şi ale S.A.J. au transportat persoanele rănite la spitalele din Orăştie şi Deva”, conform ISU Hunedoara.

 

Vizualizări: 46

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: