Social-media

Circul secolului a fost anulat

Cea mai așteptată luptă a secolului, cum fusese etichetată posibila înfruntare între Mark Zuckerberg și Elon Musk, nu va mai avea loc. Șeful Meta îl acuză pe rivalul său de la X că trage de timp și, în realitate, nu își dorește să urce în ring cu el. În schimb, Musk i-a transmis lui Zuckerberg un singur lucru: „Ești un laș”.

Elon Musk „nu este serios” în legătură cu organizarea unei lupte în cușcă și „este timpul să trecem mai departe”, a transmis Mark Zuckerberg. Într-o postare pe site-ul său de socializare Threads, șeful Meta a spus că i-a oferit lui Musk „o întâlnire reală”, dar antreprenorul rival a găsit scuze.

La rândul lui, Musk sugerase duminică, 13 august, pe propriul său site de mesagerie, X (fostul Twitter), că este dispus să se lupte încă de luni.

Miliardarii au convenit asupra meciului în iunie, stârnind o atenție uriașă din partea presei. Dar, în ciuda faptului că s-au încurajat reciproc timp de luni de zile, rivalii nu au reușit încă să asigure o dată, ceea ce a ridicat îndoieli asupra faptului că lupta va avea loc vreodată.

Săptămâna trecută, Mark Zuckerberg anunța că a propus data de 26 august pentru lupta în cușcă. Apoi, vineri, ministrul italian al Culturii a declarat că a vorbit cu Musk despre găzduirea confruntării în țara sa, ca parte a unui eveniment caritabil. Musk a sugerat că acesta ar putea avea „o temă din Roma antică”.

Duminică, însă, șeful Meta a postat pe Threads: „Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operație, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privința unei întâlniri reale și a unui eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, e timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios”.

Răspunzând pe X, Elon Musk l-a numit pe șeful Meta „un laș”.

Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, și Mark Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, sunt doi dintre cei mai mediatizați miliardari din domeniul tehnologiei.

 

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: