Eveniment

Criminalul de la Timișoara a fost prins. Cine era!

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins, joi seară, el fiind înconjurat de poliţişti pe stradă. Bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş.

Ministerul de Interne anunţă că portretul robot şi imaginile difuzate cu suspectul au dus la identificarea şi prinderea acestuia. Anchetatorii au stabilit că se cunoştea cu victimele, avea restanţe la întreţinere şi ştia data la care femeia aduna taxele. Aceasta a crezut că venise să achite şi i-a deschis uşa.

 ”A fost depistat în zona Gării de Nord din Timişoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează şi sprijinului cetăţenilor, întrucât aceştia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgenţă 112, pentru a oferi informaţii când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de poliţişti”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.


Suspectul este acuzat de omor calificat. Când a fost prins, bărbatul a fost pus la pământ de către anchetatori, care i-au cerut să-şi spună numele, vârsta şi data naşterii. 

”Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, MInisterul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: