Justiție

Cristian Țânțăreanu a fost audiat la DNA 

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost audiat, marți, ca martor la DNA în dosarul de mare corupție al primarului din Corbeanca, transmit surse judiciare.

Potrivit acestora audierile în dosarul edilului sunt în toi și se efectuează mai multe acte procedurale.

Curtea de Apel București a stabilit, în 23 mai, definitiv, admiterea contestației DNA la decizia Tribunalului București de lăsare în libertate a primarului din Corbeanca, reținut pentru fapte de mare corupție.

Astfel, edilul va fi încarcerat pentru 30 de zile în arestul Central al Poliției Capitalei.

Anterior acestei decizii definitive un magistrat de la Tribunalul București a stabilit ca indiciile despre faptele primarului nu ar fi consistente astfel ca a dispus lăsarea în deplina libertate a edilului.

Acum un complet de la CAB a întors la 180 de grade decizia magistratului de fond. Surse judiciare explică discrepanta majora dintre soluții prin faptul ca magistratul de la fond ar fi o rudă a fostului consilier al Alinei Bica, magistratul Mihail Udroiu.

Este vorba despre judecătorul Victor Horia Dimitrie Constantinescu, de la Tribunalul București, despre care sursele precizate afirma ca ar fi finul fostei mâini drepte a Alinei Bica.

Vizualizări: 50

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: