Justiție

Elena Udrea a ratat încă un moment din viața fetiței sale

Fosta ministră a Turismului, Elena Udrea, aflată în penitenciar pentru fapte de corupție, susține că i s-a încălcat un drept fundamental, deoarece nu a primit permisiunea să participe la festivitatea fiicei sale, care a tocmai a absolvit grădinița.

Udrea a scris pe Facebook că vinovat de acest „abuz” este chiar șeful Administrației Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Mai mult decât atât, fosta oficială de la Turism susține că se află în închisoare în mod ilegal, din cauza „binomului” Coldea (SRI)-Kovesi (DNA).

„A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să ii fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.

În mod incredibil, nu doar ca stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă si abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin il face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani”, s-a plâns Elena Udrea pe Facebook, semn că regimul din penitenciar îi permite accesul la rețelele sociale.

Din postarea Elenei Udrea reiese că, aceasta și-a pierdut speranța în Justiție, iar eforturile presei de a dezvălui pretinse ilegalități sunt în zadar.

„Degeaba tot efortul presei de a dezvalui ilegalitățile și abuzurile statului paralel, dacă politicienii și instituțiile care ar trebui sa acționeze pentru destructurarea acestuia și pedepsirea celor vinovați, fie stau ascunși de frică, fie încă îi protejează pe cei care încă sunt partea lui”, a transmis Elena Udrea prin intermediul Facebook.

Reamintim, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Înainte de pronunțarea instanței a încercat să fugă din țară, dar a fost prinsă de autorități în Bulgaria.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: